Ποιοι Ειμαστε

Mafa’s Events

Διοργανωση Εκδηλωσεων: Γαμος – Βαπτιση

15 χρονια πειρα στον κλαδο της διοργανωσης εκδηλωσεων

Η Mafa’s Events είναι η αξιόπιστη σύμμαχός σας για την υλοποίηση μιας αξέχαστης εκδήλωσης. Ανεβάζουμε τον πήχη στην ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την προσωπική προσέγγιση, εξασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι ακριβώς όπως την ονειρευτήκατε

Στόχος μας είναι να καλύψουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία σας, δημιουργώντας μια εξατομικευμένη εμπειρία που θα σας αφήσει άφωνους. Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν τον στολισμό της εκκλησίας για γάμους και βαφτίσεις, μπομπονιέρες, βιβλία ευχών, candy bar,  lemonade bar, salty bar και ακόμα περισσότερα, είμαστε πάντα έτοιμοι να υπερκεράσουμε τις προσδοκίες σας.

 

Η επαγγελματική μας ομάδα είναι διαθέσιμη να σας συμβουλεύσει και να σας υποστηρίξει καθ’ όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας, ενώ η διαρκής επικοινωνία με εσάς εξασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι ακριβώς όπως την επιθυμείτε.

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να δείτε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση.

Ειμαστε εδω για να κανουμε την εκδηλωση σας μια μοναδικη εμπειρια γεματη χαρα, συναισθηματα και αξεχαστες στιγμες.

Με γνώμονα την εμπειρία, την φαντασία και την εξειδίκευσή μας σε κάθε λεπτομέρεια, εξασφαλίζουμε ότι κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσής σας θα είναι εντυπωσιακή.

Στολισμός

Η Mafas Events είναι η εταιρία που θα μετατρέψει τις ειδικές στιγμές της ζωής σας σε αξέχαστες εμπειρίες. Αναλαμβάνουμε το στολισμό γάμου και βάπτισης με μια πλούσια ποικιλία επιλογών που καλύπτουν κάθε γούστο και προϋπολογισμό.

Ήχος & Βίντεο

Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη του γάμου και της βάπτισής σας. Από τη φωτογράφιση και την κινηματογράφηση μέχρι την μουσική επένδυση της δεξίωσης, δημιουργούμε ένα αξέχαστο γεγονός που θα αντανακλά τη μοναδικότητα και το στιλ σας.

Μπομπονιέρες & Προσκλητήρια

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία προσκλητηρίων και μπομπονιερών γάμου και βάπτισης που θα αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα και το στυλ σας.

Κεράσματα & Bars

Στη Mafa’s Events με candy bar, salty bar, lemonade bar, παγωτό, ποπ κορν, μαλλί της γριάς κ.α. οι νόστιμες απολαύσεις συναντούν τη διασκέδαση και δημιουργούν μοναδικές στιγμές!

Αξιολογησεις

“Με την Μαρία συνεργαστήκαμε στη βάφτιση της κόρης μου και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η δουλειά της ήταν εξαιρετική! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα!!”

Κατερίνα Βαλάση

“Ο ορισμός του επαγγελματισμού και της άψογης εξυπηρέτησης, σε συνδυασμό με πολλές και ποιοτικές επιλογές σε λογικές τιμές. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!”

Μαρία Γιωτοπούλου

 

 

“Οι καλύτεροι με διαφορά!! Το αποτέλεσμα μαγευτικό! Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας τόσο από φαντασία, οργάνωση αλλά και επαγγελματισμό! Σίγουρα θα τους εμπιστευτούμε σε κάθε σημαντική εκδήλωση της ζωής μας!”

Γεωργία Δούση

Mafa’s Events

Διοργανωση Εκδηλωσεων που θα θυμαστε για παντα!