Βαπτιση – Γαμου

Bars

Candy bar • Lemonade bar • Salty bar

Γλυκά και αλμυρά bars που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους

Candy Bar

Στο Candy Bar μας, κάθε γωνιά είναι γεμάτη με χρώματα, γλυκές απολαύσεις και δημιουργικότητα. Από λαχταριστά cupcakes και macarons μέχρι marshmallows και γευστικά ζαχαρωτά, έχουμε τα πάντα για να κάνουμε το Candy Bar σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και τη διακόσμηση, το Candy Bar μας δεν είναι απλά ένα τραπέζι γλυκών, αλλά ένα έργο τέχνης που θα εντυπωσιάσει και θα αφήσει μια αξέχαστη εντύπωση στους καλεσμένους σας.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας γλυκά και αφήστε την ομάδα μας να δημιουργήσει ένα Candy Bar που θα αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Salty Bar

Ανακαλύψτε τον κόσμο του αλμυρού στο Salty Bar της Mafa’s Events, ένας προορισμός για γευστικές απολαύσεις που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Με εκλεκτά σνακς και αλμυρά εδέσματα, το Salty Bar μας προσφέρει μια πλήρη γευστική εμπειρία για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον αλμυρό κόσμο της γαστρονομίας.

Κάντε την επιλογή σας από την ποικιλία μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε έναν συναρπαστικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα κάνουν την εκδήλωσή σας μοναδική.

Lemonade Bar

Καλωσορίσατε στο Lemonade Bar της Mafa’s Events, ένας κόσμος γεύσεων που ξεχειλίζει από δροσιά και φρεσκάδα.

Αφεθείτε στη δροσερή αίσθηση της λεμονάδας μας, η οποία θα σας αναζωογονήσει με το απαλό άρωμά της, αλλά και στη γλυκιά μας βυσσινάδα που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο άρωμα και φρεσκάδα.

Οι δροσιστικές μας προτάσεις θα αφήσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Candy – Lemonade Bar

 

Προσφορά

Προσφορά για έως 100 άτομα

μονο

350€

Για έως 100 άτομα

μονο

300€

Για έως 50 άτομα

Lemonade bar

 

Προσφορά

Μονο

200€

Για έως 100 άτομα
1,5€ / επιπλέον άτομο

Salty – Candy – Lemonade bar

 

Προσφορά

Μονο

590€

Για έως 100 άτομα

μονο

480€

Για έως 50 άτομα

Mafa’s Events

Διοργανωση Εκδηλωσεων που θα θυμαστε για παντα!